Geschiedenis

BVBA Kabelwerken Van Goethem Theunis werd opgericht in 1978 door de heer Van Goethem Robert, dit voortvloeiend uit zijn bestaande eenmanszaak. De naam Theunis werd eraan toegevoegd omdat Lucien en Lucienne Van Goethem de toekomstige eigenaars zijn van het bedrijf; Lucienne, getrouwd met Arnold Theunis zorgde voor het 2de deel van de naam. De vestiging was toen in de Meerstraat 148 te Hamme.

Na enkele jaren werd er een terrein van +/- 3350m² gekocht in het toen nieuwe bedrijventerrein "Zwaarveld". In 2001 werd hier een gebouw inclusief omgevingswerken opgericht door Willy Naessens.

In 2005 besloot Arnold Theunis te genieten van het leven en met pensioen te gaan. Zij zochten een overnemer en vonden deze in 2006. De huidige zaakvoerder Koen Van Mele nam op 8 juli 2006 het bedrijf over. De vestiging in de Meerstraat werd afgestoten en alle activiteiten gaan nu door in de vestiging in het Zwaarveld.

Sinds de overname is KVGT zich meer gaan toespitsen op kleinere werken en specialisatie in de "core business". Hierdoor zijn we op heden in de mogelijkheid om alle soorten kabels en leidingen te verbinden en aan te sluiten.

Belangrijke Hoogtepunten.

1978: Oprichting van BVBA Kabelwerken Van Goethem Theunis vanuit de eenmanszaak Robert Van Goethem

2001: Verhuis naar huidige locatie Zwaarveld 77 in het bedrijventerrein van Hamme.

2006: Overname door huidige zaakvoerder Koen Van Mele.