Bedrijf

Ons bedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring en stelt 30 mensen tewerk. De huidige bedrijfsleiding is in handen van een jonge dynamische ondernemer wat een vernieuwende sfeer door de KMO blaast.

Bedrijfsfilosofie

Onze bedrijfsfilosofie is het leveren en plaatsen van ondergrondse en bovengrondse leidingen met hoogwaardige producten en perfecte plaatsing volgens wetgeving en wensen van de klant. Inbegrepen zijn alle nodige aansluitings- en verbindingstechnieken.

De Mensen

Onze mensen worden jaarlijks bijgeschoold en bezitten alle nodige opleidingspasjes, diploma's en worden vanuit onze studiedienst bijgestaan op de werf. De ervaring van ouderen wordt doorgegeven aan de jongeren; wat de mogelijkheid biedt onze mensen indien nodig in te delen in kleine ploegen. Zij zorgen dan ook voor de rijkdom van onze KMO en staan samen met de bedrijfsleiding achter elke opdracht.

Geschiedenis

Ons bedrijf werd opgericht uit een eenmanszaak in november 1978 met volledige naam "Kabelwerken Van Goethem Theunis". In 2006 werd deze naam gewijzigd in KVGT naar aanleiding van de start van de huidige zaakvoerder Koen Van Mele.

Missie/Visie

Onze missie is elke opdracht volledig af te werken binnen onze "core business" en steeds een tevreden klant te bekomen